Detenen un lladre de domicilis gràcies a la col·laboració dels veïns

El jove de 29 anys va ser retingut a Riells i Viabrea fins que van arribar els mossos

Redacció
30 de juliol del 2016
Actualitzat a les 21:24h
Els Mossos d'Esquadra han detingut a Riells i Viabrea un jove de 29 anys, de nacionalitat senegalesa i veí de Blanes, per sis delictes de robatori amb força a l'interior de domicilis. El jove va ser detingut gràcies a un arrest ciutadà.

Els fets van començar el passat a finals de juny quan els agents van saber que s'havien produït dos robatoris amb força dins de cases de Palafolls, al Maresme. En el moment dels fets, els propietaris i víctimes dels robatoris es trobaven dins de casa seva i van veure el lladre. Gràcies a la seva descripció, la unitat d'investigació d'Arenys de Mar va identificar el lladre i va emetre una ordre de crida i recerca.

Posteriorment, fins al passat 26 de juliol, el lladre va robar o intentar emportar-se objectes de valor de diversos immobles de Maçanet de la Selva, Vidreres a la Selva, Sant Cebrià de Vallalta al Maresme i Riells i Viabrea, a la Selva. Va ser en aquest darrer municipi selvatà que els agents van aconseguir enxampar-lo després que el lladre s'endugués joies, una motxilla i diners d'una casa del carrer Agudes. 

El lladre va ser sorprès per la mestressa de la casa i va demanar ajuda a crits. El marit i diversos veïns van aconseguir atrapar-lo i retenir-lo enmig d'un carrer fins que van arribar els Mossos. Posteriorment, els policies van poder relacionar el detingut amb la resta de casos. Davant les evidències i proves obtingudes, els mossos van imputar-li sis robatoris amb força en domicilis de la Selva i el Maresme.

El detingut, amb antecedents, va passar el 28 de juliol a disposició del Jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.