Mor un home en un accident de trànsit a la C-25 a Arbúcies

El jove tenia 27 anys i era veí de Fogars de la Selva

Redacció
30 de juliol del 2016
Actualitzat a les 12:26h
Un jove de 27 anys i veí de Fogars de la Selva de Girona ha mort la matinada d'aquest dissabte en un accident de trànsit a la C-25 a l'altura d'Arbúcies. Segons ha informat en un comunicat el Servei Català de Trànsit (SCT), el sinistre ha tingut lloc al quilòmetre 204 i els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 04.14 hores.

Per causes que encara es desconeixen i s’estan investigant, el turisme que conduïa la víctima va sortir de la via al punt quilomètric 204 i el jove, l’únic ocupant del vehicle, va perdre la vida a causa del xoc. Fins al lloc dels fets s'han desplaçat sis patrulles dels Mossos, quatre dels Bombers de la Generalitat i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Des del SCT recorden que el Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit (SIAVT) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit per oferir-los un servei d’orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. Els afectats es poden posar en contacte amb el SIAVT mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.