Les havaneres de Calella de Palafrugell celebren els seus 50 anys

Amb motiu de l'aniversari es fa una edició especial i s'instal·len pantalles en diversos punts del territori

Cantada havaneres del 2014
Cantada havaneres del 2014 | www.havanerescalella.cat
Redacció
02 de juliol del 2016
Actualitzat el 04 de juliol a les 8:58h
La cantada d'havaneres de Calella de Palafrugell celebra cinquanta anys i per celebrar-ho estrena una peça commemorativa. L'any 1966 naixia a la taverna de Can Batlle una tradició cultural i musical que aplega milers de persones. L'espectacle, que comença a dos quarts d'onze de la nit, compta amb tres grups que ja han participat en el certamen: Port Bo, Bergantí i Peix Fregit. També hi actua la cantant Sílvia Pérez Cruz.

A part de l'escenari principal del Port Bo, es pot seguir la cantada en directe amb pantalles gegants que l'organització ha instal·lat a les platges del Canadell, Port Pelegrí i Llafranc, i des de la plaça Nova de Palafrugell. A més, enguany, amb motiu de l'aniversari, també es pot veure en pantalles instal·lades en altres punts del territori com Puigcerdà, Tortosa, Lleida i Sant Feliu de Llobregat.

Com cada any, es pot seguir la cantada en directe a través de TV3 i Catalunya Ràdio. La retransmissió per TV3 serà amb Ivana Miño, acompanyada de l'històric presentador de la cantada Francesc Sánchez Carcassés. L'equip del programa Mans, amb Quim Rutllant i Ester Plana, presentaran la vetllada per Catalunya Ràdio amb les intervencions de Sergi Vives.