La Casa Reial veta el ministre de l'Interior als Premis Princesa de Girona

El secretari d'educació és l'escollit per assistir a l'acte en representació del govern espanyol, segons informa Catalunya Informació

Redacció
01 de juliol del 2016
Actualitzat a les 16:35h
La Casa Reial ha intervingut per impedir que Jorge Fernández Díaz, esquitxat pel cas Antifrau, assisteixi aquest divendres a l'entrega dels Premis Princesa de Girona, al Palau de Congressos, segons informa Catalunya Informació. Finalment i després de l'actuació de la casa del rei, serà el secretari d'educació qui anirà a l'acte en representació del govern espanyol, d'acord amb el mateix mitjà. Per la seva banda, el Ministeri d'Interior nega que el popular tingués previst assistir al lliurament.

D'altra banda, i tal com ja ha passat en altres ocasions, avui s'ha tornat a convocar una concentració i xiulada contra la presència de Felip VI a la ciutat. L'acció de protesta es farà a les sis de la tarda a la plaça Miquel de Palol. La CUP de Girona, que crida a participar-hi, denuncia l'intent reiterat per part de les elits polítiques i econòmiques gironines de netejar la cara de la monarquia espanyola a través d'aquesta fundació.