Detenen un jove per violar una companya de feina i abusar d'una menor a la festa major de Palamós

El noi ha quedat en llibertat després de passar a disposició judicial i no es pot apropar a menys de 50 metres de les denunciants

ACN
01 de juliol del 2016
Actualitzat a les 16:34h
Els Mossos han detingut un jove de 24 anys per violar una companya de feina i abusar sexualment d'una menor durant la festa major de Palamós (el Baix Empordà). Els fets van tenir lloc la matinada de diumenge a la zona de les barraques. Segons les denunciants, el jove, que és hondureny, va utilitzar el mateix engany per endur-se-les a llocs apartats i les va convèncer perquè l'acompanyessin a fumar. Segons consta a les denúncies, a la menor la va intentar violar a la part del darrere d'una barraca. A la seva companya de feina, amb qui treballa en un restaurant de La Fosca, la va portar a la platja i allà la va penetrar.

Després de passar a disposició judicial, el jove ha quedat en llibertat provisional. El noi no es pot apropar a menys de 50 metres de les noies perquè, segons el jutjat, "hi ha indicis que podria haver comès dos delictes contra la llibertat i indemnitat sexual". El jutge, però, suavitza la mesura al lloc de treball, on impedeix que el jove i la noia –que ara té 18 anys- tinguin confrontació visual i verbal. La família de la denunciant, que actualment està de baixa, reclama una mesura més contundent i restrictiva.

Els Mossos d'Esquadra van detenir el jove després de rebre les dues denúncies. El noi va passar a disposició del Jutjat d'Instrucció 4 de la Bisbal d'Empordà, que és qui porta el cas, aquest dimarts 28 de juny. Davant del jutge, va negar haver forçat cap de les dues joves. Pel què fa a la menor, va relatar que havien estat "passejant sols i que es van fer només un petó". I pel què fa a la companya de feina, assegura que les relacions sexuals van ser consentides.