Dos morts en caure un cotxe a una riera a Santa Coloma de Farners

El vehicle va sortir dimarts al vespre d'una pista forestal per causes que es desconeixen i els dos ocupants van morir

Redacció
29 de juny del 2016
Actualitzat a les 10:42h
Dues persones van morir dimarts al vespre després que un cotxe caigués a una riera de Santa Coloma de Farners, segons informa el Servei Català del Trànsit. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 19.58 hores d'un sinistre que es va produir en una pista forestal de la capital de la Selva.

Per causes que s’estan investigant, un turisme va sortir de la via i es va precipitar a la riera. Com a conseqüència del sinistre van morir els dos ocupants del vehicle: un home, J, C. A., de 83 anys, i una dona, D. P. R., de 80 anys, ambdós veïns de Santa Coloma de Farners.

Arran de la incidència, es van activar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat i un helicòpter i quatre unitats del SEM.

Aquest dimarts es va produir una tercera víctima mortal en un accident a la demarcació de Girona, un veí d'Olot va morir en un xoc entre un camió i un tot terreny a l'A-26 a Sant Joan les Fonts. En el mateix sinistre es va registrar un ferit greu que va ser traslladat en helicòpter a l'Hospital Doctor Trueta de Girona.