A presó un grup especialitzat en robatoris a cases d'urbanitzacions

Els tres detinguts, un home i dues dones, estan acusats de robar en 8 domicilis d'arreu de Catalunya

Objectes trobats en possessió dels lladres
Objectes trobats en possessió dels lladres | ACN
Redacció
24 de juny del 2016
Actualitzat el 25 de juny a les 15:17h
Els Mossos d'Esquadra van desarticular el passat 13 de juny un grup especialitzat en robatoris a cases d'urbanitzacions. Els tres arrestats, un home i dues dones d'entre 31 i 42 anys, estan acusats de robar en 8 domicilis a Sant Esteve de Sesrovires i Olesa de Montserrat (Baix Llobregat); Vilobí del Penedès (Alt Penedès); Calonge (Baix Empordà); Caldes de Montbui (Vallès Oriental); Castellar del Vallès, Santa Maria de Palau Tordera i Sentmenat (Vallès Occidental). La investigació es va iniciar el 2 de juny arran d'una denúncia de robatori a Sant Esteve Sesrovires. Els lladres es van endur una gran quantitat de joies i objectes d'electrònica. Quatre dies més tard, es van cometre dos robatoris més a Caldes de Montbui i a Sentmenat, i el dimecres 8 de juny, els mateixos autors van, suposadament, robar amb força en dos domicilis més, a Santa Maria de Palautordera i Vilobí.

Gràcies a la investigació duta terme, els agents van identificar el grup. Els sospitosos eren un home i dues dones que utilitzaven vehicles de lloguer per a desplaçar-se a urbanitzacions de diferents localitats i cometre els robatoris. La investigació va culminar el dilluns 13 de juny amb la detenció "in fraganti" dels presumptes autors quan acabaven de cometre un robatori a Castellar del Vallès. En un escorcoll a la casa dels detinguts es van localitzar aparells d'electrònica, bosses de mà de luxe, rellotges i joies sostrets en els diferents robatoris.

Els detinguts acumulen un total de 27 detencions i van passar a disposició del Jutjat de Guàrdia de Sabadell, el qual va decretar el seu ingrés a presó.