Josep Palouzié deixa la Policia Municipal de Girona per dirigir la de Palma

El nou cap dels policies gironins serà el sotsintendent Joan Jou

Josep Palouzié amb el cap dels Mossos i el conseller d'Interior
Josep Palouzié amb el cap dels Mossos i el conseller d'Interior | M. López / ACN
ACN
21 de juny del 2016
Actualitzat a les 9:26h
Josep Palouzié, fins ara intendent en cap de la Policia Municipal de Girona, ha estat nomenat nou cap de la Policia Municipal de Palma de Mallorca, segons ha informat l’Ajuntament gironí. L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i la regidora de Seguretat, Sílvia Paneque, han volgut destacar la “màxima professionalitat” de Palouzié en el temps que hi han coincidit. “Ara ens toca agrair-li-ho i desitjar-li tota la sort”, han afegit.

De la mateixa manera, el consistori ha anunciat que el fins ara sotsintendent del cos de seguretat local de Girona, Joan Jou, assumirà les funcions d’intendent en cap i màxim responsable de la Policia Municipal.

Des del govern municipal de Girona s’ha destacat la “llarga formació i trajectòria dins el cos” de Jou, i se l’ha considerat “la persona adequada” per substituir Palouzié. Segons l’Ajuntament, l’objectiu és continuar la línia que s’ha desenvolupat fins ara, amb “una aposta per la policia de proximitat” i a favor de la convivència al conjunt de la ciutat i els seus barris.