El Girona es classifica per la final d'ascens a Primera Divisió (3-1)

Els homes de Pablo Machín guanyen a Montilivi contra el Còrdova | L'anada de la darrera eliminatòria es disputarà dimecres a Pamplona contra l'Osasuna

Partit del Girona i el Còrdova
Partit del Girona i el Còrdova | Lliga
13 de juny del 2016
Actualitzat a les 8:43h

El Girona ha obtingut el premi a una bona temporada i s’ha aconseguit classificar per la final per disputar-se amb l’Osasuna la plaça per pujar a Primera Divisió. Els homes de Pablo Machín han aconseguit rubricar un 3-1 a Montilivi que situa el marcador agregat en 4-3 en l’eliminatòria amb el Còrdova, fet que els ha donat el bitllet a la final, que es disputarà dimecres.

La primera part ha estat totalment pels gironins, que han tingut un nivell d’intensitat esplèndid i no han abaixat els braços en cap moment, recuperant pilotes impossibles i posant contra les cordes ens andalusos en més d’una ocasió. També ha destacat la permissivitat de l’àrbitre, que tot i les nombroses entrades susceptibles d’endur-se una targeta groga, ha trigat a ensenyar-ne.

Els gols no han arribat fins la segona part. Ha estat Xisco, per part del conjunt cordovès, qui ha enfonsat primer la pilota al fons de la xarxa. Ha estat al minut 56, i rematant de cap a plaer, sense cap mena de cobertura per part de cap jugador local. Vuit minuts més tard, al 64, ha estat Borja García qui ha xutat una canonada a la porteria de Razak, fent pujar el primer gol del Girona al lluminós.