El cantautor nord-americà Elliott Murphy obre el festival In-Somni de Girona

Des d'aquest dimecres fins al diumenge, el certamen gironí també viurà les actuacions d'Immaculate Fools, Adrià Puntí o La Bien Querida, entre d'altres

Elliott Murphy, en concert
Elliott Murphy, en concert | Wikimedia Commons
Redacció
09 de juny del 2016
Actualitzat a les 9:33h
Del 8 al 12 de juny, Girona s’omplirà de música gràcies a la quarta edició de l'In-Somni, el festival internacional de música independent. El cantautor nord-americà Elliott Murphy serà l’encarregat de fer arrencar el certamen amb un concert aquest dimecres, 8 de juny, a l’Auditori de La Mercè. El rocker establert a París és un clàssic dels escenaris catalans i torna amb una actuació on repassarà més de quaranta anys de trajectòria i 35 discos editats.

A banda del concert inaugural, del dijous al diumenge actuaran un total de 15 grups més. Entre els quals s’hi troben Adrià Puntí, que presentarà el seu nou disc La clau de girar el taller, els veterans del pop britànic Immaculate Fools o el projecte de la basca Ana Fernández-Villaverde, La Bien Querida. Al cartell el completen una nodrida legió de grups catalans com Bullitt, Pantaleó, Xebi SF, The Saurs, Sanjays, The Crab Apples, Sexy Bicycle o Marion Harper.

En l’edició del 2016 el festival ha canviat de dates i d’espais, el Passeig de la Copa ja no albergarà concerts i si que ho faran La Mirona de Salt, Platea, Yeah! Indie Club, l’Auditori de La Mercè, la plaça Calbet i Rubalcaba i el Museu del Cinema. En aquest últim espai es projectaran documentals musicals o projectes audiovisuals relacionats amb la música. L'oferta de concerts de pagament es complementa amb actuacions gratuïtes.