Segona empresa que renuncia a fer la pista coberta del Cassià Costal de Girona

L'obra s'havia d'executar aquest estiu i estava pressupostada amb 470.000 euros

ACN
07 de juny del 2016
Actualitzat a les 9:49h
L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha anunciat que l'Ajuntament denunciarà (i si pot, per via penal) la segona empresa que havia de fer l'obra de la pista coberta al Cassià Costal. Els treballs ja es van haver de tornar a adjudicar perquè la primera que va guanyar el concurs va desistir-hi.

Ara, la madrilenya Cobra Instalaciones y Servicios havia d'engegar l'obra aquest estiu. La construcció de la pista coberta costava més de 470.000 euros. Tot i això, i com ha anunciat Madrenas, aquest mateix dilluns i "per sorpresa", l'adjudicatària ha renunciat a fer els treballs "sense al·legar cap motiu". 

Madrenas ha assegurat que des de l'equip de govern estan "indignats" i que la situació és "molt greu", perquè Cobra és una "empresa solvent". Precisament, a la ciutat, va ser aquesta constructora qui ja va fer la coberta de l'escola Migdia. "Estem cansats que algunes empreses especulin amb les ganes i les necessitats de la ciutadania", ha criticat l'alcaldessa, recordant que l'obra al Cassià Costal estava a punt de començar (i que aquest entrebanc suposarà retardar-la de nou).

Per això, l'alcaldessa ja ha anunciat que aniran als jutjats per reclamar-li danys i perjudicis. En paral·lel, tampoc li retornarà l'aval de 20.000 euros que Cobra va pagar per concórrer al concurs. "Retenir aquests diners, però, no ens satisfà, perquè aquí hi ha hagut danys morals a la ciutadania", ha subratllat Madrenas.