Mor el motorista de 58 anys envestit per un conductor a Girona aquest dissabte

Un cotxe va cometre una infracció i va topar amb la motocicleta

Agents de la Policia Municipal de Girona retirant la motocicleta accidentada aquest dissabte 28 de maig del 2016 a Girona.
Agents de la Policia Municipal de Girona retirant la motocicleta accidentada aquest dissabte 28 de maig del 2016 a Girona. | ACN
Redacció
01 de juny del 2016
Actualitzat a les 15:32h

Agents de la Policia Municipal de Girona retirant la motocicleta accidentada aquest dissabte 28 de maig del 2016 a Girona. Foto: ACN


El motorista de 58 anys envestit per un cotxe aquest passat dissabte a Girona ha mort avui a l'hospital Josep Trueta de Girona. L'home, veí de la ciutat, estava ingressat a l'UCI en estat crític.

L'accident van tenir lloc a la carretera de Barcelona quan un cotxe amb matrícula francesa que circulava en direcció sud va fer un gir prohibit a l'esquerra envaint el sentit contrari de circulació. El turisme va envestir el motorista i el va fer caure del vehicle. A conseqüència de la trompada, una vianant que en aquell moment es trobava a la vorera també va quedar ferida lleu. 

La Policia Municipal de Girona va detenir el conductor del cotxe per conducció imprudent amb resultat de lesions greus. Ara, però, se li pot imputar homicidi imprudent. L'home va passar a disposició judicial diumenge i va quedar en llibertat amb càrrecs.