Detingut un conductor per atropellar mortalment una nena de 4 anys a Bonmatí i fugir

L'individu, veí de Bescanó, anava drogat i borratxo | El sinistre també ha deixat una dona de 54 anys ferida de gravetat

Punt on s'ha produït l'atropellament mortal
Punt on s'ha produït l'atropellament mortal | ACN
Redacció
16 de maig del 2016
Actualitzat a les 20:55h

Punt on s'ha produït l'atropellament mortal. Foto: ACN


Un conductor ha estat detingut aquest dilluns a la tarda després d'atropellar mortalment una nena de tres anys a Bonmatí (la Selva) i donar-se a la fuga. El sinistre –a la GI-532- ha deixat també una dona de 54 anys –la mare de la víctima- ferida de gravetat i traslladada a l'Hospital Josep Trueta de Girona. El conductor anava drogat i borratxo, segons han confirmat els Mossos d'Esquadra.

Segons ha informat la policia, l'avís de l'accident s'ha rebut pels voltants de les 15.01 hores al quilòmetre 10,4 de la GI-532, entre el pont sobre el Ter i la fàbrica Casademont. Les dues afectades estaven circulant per la vorera de la carretera quan han estat envestides per un cotxe, que ha continuat amb la seva marxa sense aturar-se. Com a conseqüència de l'impacte, la nena menor d'edat ha mort mentre que la dona ha quedat ferida de gravetat.

Els Mossos d’Esquadra juntament amb les Policies Locals de Salt, Anglès i Santa Coloma de Farners han establert punts de control a les carreteres properes al lloc dels fets als efectes de localitzar el vehicle. Transcorreguts uns trenta minuts, una agent fora de servei ha localitzat el vehicle que es corresponia amb les característiques del vehicle fugit a Bescanó (el Gironès), el qual presentava un fort cop al capó. Acte seguit, una dotació de trànsit ha pogut localitzar el conductor. Es tracta d'un veí del mateix municipi de 39 anys.
 
L’home ha estat sotmès a les proves d’alcoholèmia i drogues donant un resultat positiu en la d’alcoholèmia (0,53 mg/l) en aire expirat i també positiu en drogues, motiu pel qual els agents han procedit a la seva detenció. Està acusat d'un presumpte delicte d’homicidi per imprudència, un delicte de conducció temerària, un de conducció sota els efectes de l’alcohol i drogues i també de lesions.