El D'A s'estén a Girona

En la sisena edició, el Festival de Cinema d'Autor afegeix set seus a arreu del territori | Del 21 d’abril a l’1 de maig es podran veure més de 70 films

El D'A 2016 farà retrospectiva de l'obra del realitzador lituà Sharunas Bartas
El D'A 2016 farà retrospectiva de l'obra del realitzador lituà Sharunas Bartas
Redacció
08 d'abril del 2016
Actualitzat a les 10:30h

Aquest dimarts es va presentar la sisena edició del D’A, el Festival Internacional de Cinema d’Autor de Barcelona. La principal novetat d’enguany és la col·laboració del certamen amb la Diputació de Barcelona, que ha culminat amb l’ampliació del número de seus, amb set de noves. A Terrassa, Vilafranca del Penedès, Vic, Girona, el Prat de Llobregat, Santa Margarida de Montbui i Berga es projectaran simultàniament una selecció dels films programats. 

Entre els 70 títols que es podran veure del 21 d’abril a l’1 de maig en destaquen els que formen part de la retrospectiva dedicada al realitzador lituà Sharunas Bartas. Dotze llargmetratges i curtmetratges conformen l’obra completa del cineasta, totes elles (també la nova Peace to us in our dreams després de 6 anys d’inactivitat) es podran veure en el marc del D’A.

Les altres seccions del festival són la de Direccions, Talents i Transicions dins les quals s’exhibiran pel·lícules de 23 països que abasten gèneres i estils molt diversos, sempre oberts a la redefinició constant de la contemporaneïtat.