Dos detinguts a l'Escala per ocupar la casa d'una dona, coaccionar-la i amenaçar-la

La parella va convèncer l'anciana de passar-hi uns dies però s'hi van quedar a viure i la van confinar al dormitori

ACN
04 d'abril del 2016
Actualitzat a les 9:21h
Els Mossos d'Esquadra, amb el suport de la Policia Local de l'Escala (l'Alt Empordà), van detenir el dia 28 de març un home i una dona com a presumptes autors dels delictes de coaccions, amenaces, entrada a habitatge aliè i detenció il·legal.

Els fets es van desencadenar després que la parella, amb dos menors, convencés una dona d'edat avançada que vivia sola a l'Escala, que els deixés passar uns dies a casa seva, mentre buscaven un pis de lloguer. Segons han informat els Mossos, al cap d'un mes de viure a la casa, se la van fer seva, van començar a atemorir, escridassar i amenaçar l'anciana. 

Gràcies a la intervenció d'una coneguda que va poder contactar amb la víctima, els agents van conèixer la situació i intervenir. 

Els detinguts, que tenien antecedents, són un home i una dona, de 38 i 37 anys, nacionalitat espanyola i sense domicili conegut. Tots dos van passar el dia 29 de març a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.