Love of Lesbian seran els protagonistes del concert inaugural de l'Strenes 2016

El certamen desvetlla la sorpresa i anuncia que la banda barcelonina serà l'encarregada de fer l'actuació sorpresa a l'Oficina de Turisme de Girona

Love of Lesbian inauguraran l'Strenes 2016
Love of Lesbian inauguraran l'Strenes 2016 | Adrià Costa
Redacció
30 de març del 2016
Actualitzat a les 11:09h
Després de la predicció de Tomàs Molina i de diverses especulacions, l'organització del Festival Strenes ha confirmat aquest matí que el grup Love of Lesbian seran els encarregats d'actuar aquest dissabte 2 d’abril a dos quarts de set al terrat de l’Oficina de Turisme de Girona, repetint la fórmula del concert inaugural de la darrera edició. L'any 2015, el grup encarregat de fer aquest concert va ser Sopa de Cabra.

El Festival Strenes s’estrena aquest dissabte amb el 65% de les entrades venudes, una dada que certifica la millor arrancada històrica del certamen, que enguany arriba a la quarta edició totalment consolidat com una de les propostes clau per seguir la nova temporada de concerts.

Sopa de Cabra, Macaco, Adrià Puntí, Els Catarres amb la JOAG són alguns dels concerts que han exhaurit totes les entrades posades a la venda. L'homenatge a Sangraït amb Quim Mandado & OCE & LGP, Núria Graham i Reggae per Xics estan a punt d’exhaurir-les. Totes les entrades ja són a la venda al web del festival.

Premi Descobertes NacióDigital, una aposta pel nou talent

Aquest dissabte 2 d'abril s'inaugura l'edició 2016, que arribarà fins al 24 d'abril amb un ampli ventall de les propostes dels artistes més destacats del país. Aquest any, a més, el certamen també vol ser una plataforma de descoberta musical. És en aquest àmbit que l'Strenes compta enguany amb el suport de NacióDigital a través del patrocini del Premi Descobertes NacióDigital per votació popular. El guardó vol esdevenir una plataforma per donar a conèixer les propostes musicals més destacades dels artistes emergents del país.
 

Foto: NacióDigital