«La propera pell» d'Isaki Lacuesta tancarà el Festival de Cinema d'Autor

La sisena edició del D'A se celebrarà del 21 d'abril a l'1 de maig amb el lituà Sharunas Bartas com a director homenatjat

Redacció
14 de març del 2016
Actualitzat a les 11:23h
Fotograma de l'última pel·lícula de Lacuesta, amb Sergi López i Àlex Monner
Fotograma de l'última pel·lícula de Lacuesta, amb Sergi López i Àlex Monner

Fotograma de l'última pel·lícula d'Isaki Lacuesta, «La propera pell», amb Sergi López i Àlex Monner


L'últim treball dels realitzadors catalans Isaki Lacuesta i Isa Campo,La propera pell, serà l'encarregada de clausurar la sisena edició del D'A, el Festival Internacional de Cinema d'Autor de Barcelona, que se celebrarà del 21 d'abril a l'1 de maig. El festival ha donat a conèixer 20 dels 70 títols que compondran aquesta nova edició, que s'inaugurarà amb la projecció de Cegados por el sol, la nova pel·lícula del director italià Luca Guadagnino protagonitzada per Tilda Swinton, Ralph Fiennes, Dakota Johnson i Matthias Schoenaerts. 

La pel·lícula que tancarà el festival, La propera pell, explica la història d'un adolescent que reapareix després d'haver estat vuit anys desaparegut i quan tothom el donava per mort. Es reincorporarà a la vida anterior a la desaparició amb el misteri del que ha passat en aquest temps, però aviat començaran a sorgir dubtes de si el noi que ha tornat és realment el que va desaparèixer. El llargmetratge està protagonitzat per Sergi López, Emma Suárez, Àlex Monner i Igor Szpakowski.

Més enllà dels dos títols comentats, el director que enguany serà objecte de retrospectiva serà el lituà Sharunas Bartas, aprofitant la presentació de la seva nova pel·lícula després de sis anys, Peace to Us in Our Dreams. Entre les seccions Direccions, Talents, Transicions i Retrospectiva, dins el D'A 2016 es podran veure pel·lícules de 23 països, amb dotze obres de directors debutants, deu films espanyols i deu obres dirigides per dones, que abasten tota mena de gèneres.