Joan Miquel Oliver, Sanjosex o Xarim Aresté, al Festivalot 2016 de Girona

El certamen repeteix la fórmula d'acostar el festival al públic amb diversitat d'estils

Concert infantil durant l'edició 2015
Concert infantil durant l'edició 2015 | Festivalot
Redacció
09 de març del 2016
Actualitzat a les 12:16h

Concert infantil durant l'edició de l'any passat. Foto: Festivalot


El 28 i 29 de maig, els carrers de Girona s'ompliran de famílies en la segona edició del Festivalot, l'esdeveniment de música popular organitzat pels membres d'Els Amics de les Arts. El cartell s'ha fet públic aquest dimarts i compta amb uns quants noms destacats del panorama musical català. Entre ells, Joan Miquel Oliver, que farà un repàs a la seva trajectòria en solitari amb Hits interestel·lars, un concert especial pensat per al públic familiar.

També actuaran Sanjosex, amb el cor Geriona infantil; Xarim Aresté; The New Raemon; Hora de Joglar o Àngel Daban, amb una actuació en què revisitarà les cançons del disc Birondaina Xiribincleta, del 1980. A més, El Festivalot també ha programat alguns espectacles familiars com Rolf & Flor a Londres, de The Pinker Tones, o Setze Cordes i d’altres activitats i tallers relacionats amb la música.

Amb l’objectiu d’arribar a tot el públic, hi haurà més de vint concerts gratuïts, deu de pagament –que no arribaran als deu euros– i descomptes en l’abonament de fins un 45%. Els concerts del Festivalot 2016 es repartiran entre sis escenaris: Teatre Municipal i Saló de descans del teatre, Auditori de la Mercè, Plaça del Pallol, Claustre de la Mercè i La Rambla.