trànsit

Dos radars per tram s'instal·laran a la N-II a l'estiu de 2016

Interior incorporarà 19 radars per trams més a les vies catalanes per reduir la sinistralitat

per Redacció, 29 de febrer de 2016 a les 08:55 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de febrer de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Els nous radars se situaran a l'A-7, la C-16, l'N-II i la C-66. Foto: Adrià Costa

 

El Departament d'Interior incorporarà 19 radars per trams més a les vies catalanes per reduir la sinistralitat. Deu, segons ha informat el Servei Català de Trànsit a NacióDigital, entraran en funcionament a mitjan 2016, previsiblement a l'agost. Se situaran a l'A-7, la C-16, l'N-II i la C-66, tal com es pot veure en la taula del final de la notícia on s'indiquen els punts concrets.

A banda d'aquesta mesura, també destaca la que va explicar el conseller Jordi Jané aquest dimecres: un helicòpter del Servei Català de Trànsit (SCT) que controlarà l'ús del mòbil i del cinturó des de l'aire. Sobrevolarà cada dia diversos punts de Catalunya i fotografiarà amb una càmera de gran resolució els vehicles que puguin estar cometent infraccions. “Si un conductor utilitza el mòbil de forma no adequada, rebrà la corresponent denúncia”, va explicar Jané. 


Aquest 2015 el nombre d'accidents amb morts o ferits greus va augmentar respecte al 2014. El 31,7% són a causa de distraccions, el 25,8% per infraccions i el 16,6% per excés de velocitat. 
 
Ubicació Via Sentit
Tarragona A-7 Vilaseca
Tarragona A-7 Altafulla
Cercs C-16 Bagà
Cercs C-16 Berga
Sant Cugat del Vallès C-16 Terrassa
Sant Cugat del Vallès C-16 Barcelona
Capmany-Agullana N-II La Jonquera
Capmany-Agullana N-II Figueres
Corçà-Rupià-La Pera-Flaçà-Sant Joan de Mollet C-66 Bordils
Sant Joan de Mollet-Flaçà-La Pera-Rupià-Corçà C-66 Corçà

 

Participació