L'alcalde de Girona descarta dimitir després del fracàs del cartipàs

Albert Ballesta es queda, de moment, sense sou i només amb les indemnitzacions per assistència al ple | Admet que "no s'han fet les coses bé" i obre un "període de reflexió" | ERC deixa de ser el "soci prioritari"

Albert Ballesta aquest matí en roda de premsa
Albert Ballesta aquest matí en roda de premsa | ACN
Redacció
26 de febrer del 2016
Actualitzat a les 11:49h

Albert Ballesta aquest matí en roda de premsa Foto: ACN


L'alcalde de Girona descarta dimitir després del fracàs del ple de cartipàs i de quedar-se sense sou. Albert Ballesta, en roda de premsa aquest matí, ha admès que "no s'han fet les coses bé" i ha anunciat l'obertura d'un "període de reflexió".

"No m'he plantejat dimitir. La vida dóna moltes sorpreses, no m'esperava res d'això. Però després de la tempesta ve la calma", ha assegurat Ballesta l'endemà de fracassar un acord que ja tenia tancat amb C's i el PP. En aquest sentit ha assegurat que continuar a l'Associació de Municipis per la Independència és una "línia vermella".

Les relacions amb ERC han quedat força tocades. En aquest sentit l'alcalde de Girona ha assegurat que ja no són el "soci prioritari". "Tot està en reflexió i els propers dies mourem fitxa".

Un alcalde "escorxat"
 
L'alcalde de Girona, en el ple de dijous, visiblement enutjat va criticar que "tot aquest sidral" hagi girat al voltant del seu sou i que se l'hagi "escorxat a la plaça pública". En relació al seu sou, Ballesta lamenta que se l'hagi "venut com un pessetero", recordant que té plaça de funcionari a la Generalitat on cobraria més que fent d'alcalde però que ell és al càrrec "per fer un servei a la ciutat".