L'entrenador del Cabanes agredeix violentament el pare d'un jugador del Llançà

Lluís Moñino va intentar posar pau entre els jugadors i l'àrbitre i va rebre diversos cops del míster rival i del seu fill

Estat en què va quedar-li l'ull a Lluís Moñino
Estat en què va quedar-li l'ull a Lluís Moñino | Twitter Alberto Moñino
Redacció
22 de febrer del 2016
Actualitzat a les 19:29h
El partit de Tercera Catalana que aquest cap de setmana va enfrontar els equips del Cabanes i del Llançà va acabar de la pitjor manera possible. Els fets van passar a la mitja part quan, el delegat dels visitants, Lluís Moñino, va intentar posar pau entre l'àrbitre i els jugadors locals, que li recriminaven algunes decisions. De sobte, el segon entrenador del Cabanes, Toni Ferrer, va colpejar brutalment Moñino, que va haver de ser traslladat a l'Hospital Josep Trueta de Girona.

Segons informa Empordà.info agafant l'acta del partit, Ferrer va clavar-li una bufetada que el va fer desequilibrar i caure. Va ser llavors quan el mateix fill de l'entrenador del Cabanes, que juga amb l'equip, va començar a colpejar-lo amb el peu a l'estomac, el coll i l'ull.

Tot seguit, l'àrbitre va suspendre el partit amb el resultat de 0 gols a 1 a favor dels visitants. Aquesta decisió encara va provocar l'inici d'una batalla campal que va involucrar una vintena de persones.