Les campanes de la catedral de Girona, aturades de nit per les queixes d'un hotel

La propietària de l'establiment va instar el consistori a fer complir la normativa de sorolls a la via pública | El local tenia dificultats a l'hora de fer reserves per culpa del soroll

Redacció
03 de febrer del 2016
Actualitzat el 04 de febrer a les 12:00h
Les campanes de la catedral de Girona no sonen des de les dotze de la nit fins a les set del matí des del passat 6 de gener. El motiu són les queixes de Casilda Cruz, propietària de l'hotel Històric, que va instar el consistori a fer complir la normativa de sorolls a la via pública, segona informa El Punt Avui. L'empresària assegura que el soroll molestava els seus clients i que l'establiment cada cop tenia menys reserves.

Per Cruz el silenci que hi ha ara a les nits representa el punt final a "divuit anys de reivindicació”, d'acord amb la informació que recull el mitjà citat. I és que les queixes vénen de lluny.

La propietària de l'hotel va fer les primeres accions durant l'època socialista al govern municipal i més tard les va traslladar a Carles Puigdemont, l'únic" alcalde de la ciutat que la va escoltar, segons relata a El Punt Avui. Va ser llavors quan es van emprendre mesures o i es va resoldre que les campanes no complien la normativa.