La línia Exprés.cat entre Olot i Girona transporta 88.737 viatgers el 2015

Creix un 12% el nombre de passatgers respecte l'any anterior

Redacció NacióGarrotxa
25 de gener del 2016
Actualitzat a les 18:43h
La línia d'autobús Exprés.cat entre Olot i Girona ha transportat 88.737 viatgers al llarg del 2015. Suposa un increment de passatgers del 12% respecte el 2014, segons les dades fetes públiques pel Departament de Territori i Sostenibilitat.

Aquesta nova línia d'autobusos es va posar en marxa l'1 de juliol del 2014. Es tracta d'autocars que fan el trajecte entre les dues ciutats de manera directa o semidirecta amb una única parada a Besalú. A més, estan equipats amb Wi-Fi gratuït i exemplars de la premsa diària.

Un mes després d'entrar en funcionament, els responsables ja explicaven que havia augmentat un 31% els usuaris del transport públic per desplaçar-se entre Olot i Girona. En total hi ha vuit serveis diaris en els dos sentits de la marxa, que s'intercalen amb les altres línies ja existents, de tal manera que cada hora hi ha un autobús que uneix Girona i Olot.

Més de deu milions d'usuaris van utilitzar l'any passat alguna de les 23 línies d'autobús Exprés.cat que hi ha distribuïdes arreu de Catalunya.