Obertes les inscripcions per un àpat o una nit d'hotel al Girona10

L'esdeveniment incorpora per primer cop el sorteig de 3.000 entrades dobles de cinema

Representants dels allotjaments, restaurants i comerços del Girona10, presentat aquest divendres
Representants dels allotjaments, restaurants i comerços del Girona10, presentat aquest divendres | ACN
Redacció
08 de gener del 2016
Actualitzat el 15 de gener a les 18:23h

Representants dels allotjaments, restaurants i comerços del Girona10, presentat aquest divendres Foto: ACN


L'Associació d'Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona (AHTRGI) i l'Ajuntament de Girona han presentat aquest divendres la cinquena edició del Girona10 que es farà l'últim cap de setmana de gener -29, 30 i 31- amb l'objectiu de promocionar la ciutat com a destinació de turisme, gastronomia, cultura i comerç. Per 10 euros s'oferiran 1.600 places d'hotel i 5.400 àpats, una xifra similar a l'any passat.

A més, aquest any se sortejaran 10.000 premis que s'assignaran per sorteig públic el 19 de gener. Una de les novetats és que s'inclouran 3.000 entrades dobles per anar als cinemes OCine o Albèniz de la ciutat al preu de 10 euros.

Els interessats han d'inscriure's al web de www.girona10.net i escollir entre les tres opcions –cinema, àpat o allotjament-. El sorteig es farà el 19 de gener i es retransmetrà en directe al programa Els matins de TV3. Els afortunats disposaran de tres dies per confirmar la reserva i no es podrà modificar l'hora ni el dia de la plaça hotelera o del menú restaurant. Aquest any s'ha eliminat la "segona repesca".


Ofertes paral·leles

Altres restaurants gironins també aprofitaran l'ocasió per oferir menús a 10 euros, tot i no participar en el sorteig. A més, per segon any, s'organitzaran un seguit d'activitats que quedaran recollides en un mapa informatiu amb els horaris i la ubicació on es faran.

Entre les novetats, destaquen les visites nocturnes tematitzades a la Catedral de Girona i la lectura de textos relacionats amb la ciutat organitzada per la Llibreria22 al CaixaFòrum. També hi haurà portes obertes de museus i monuments i promocions i descomptes especials dels comerços associats al Centre Eix Comercial i l'Associació Zona U.