Sopa de Cabra anuncia concerts a Girona, Palma i Lleida per presentar «Cercles»

La banda gironina interpretarà les cançons del nou disc i interpretarà els seus grans èxits en una desena d'actuacions al llarg de 2016

E.Pl./ACN
10 de desembre del 2015
Actualitzat a les 9:25h
Gerard Quintana i Josep Thió, veu i guitarra de Sopa de Cabra
Gerard Quintana i Josep Thió, veu i guitarra de Sopa de Cabra | Adrià Costa

Sopa de Cabra actuarà el 22 d'abril a l'auditori de Girona. Foto: Adrià Costa


Sopa de Cabra ha anunciat nous concerts a Girona, Palma i Lleida que s'inclouen en la gira de presentació del seu nou disc, Cercles. L'àlbum ha trencat un silenci discogràfic de quinze anys i ha estat molt ben rebut pels seguidors del grup. La gira començarà el 17 de gener al Gran Teatre del Liceu de Barcelona en el marc del Suite Festival, l'escenari triat pels gironins per fer la presentació en directe del disc.

A Girona, el concert serà el 22 d'abril a l'Auditori dins del Festival Strenes; a Palma l'espai escollit ha estat l'Auditorium el 29 de gener; mentre que a Lleida, una ciutat on Sopa de Cabra fa més de quinze anys que no actua, s'ha optat pel pavelló d'esports en el marc de la festa major, el 6 de maig.

Tal com han indicat els components del grup, la gira del 2016 serà curta i inclourà només una desena de concerts, en els quals la banda tocarà totes les noves cançons i on també farà un recull dels grans èxits de la discografia de Sopa de Cabra.