Cárnica Batallé i Frigorífics Gelada exploren mercats a Ghana i Costa d'Ivori

Les dues empreses gironines viatgen a Àfrica per contactar directament amb distribuïdors carnis

Redacció Osona.com
02 de desembre del 2015
Actualitzat a les 10:25h
Quatre empreses catalanes i la responsable del Departament Internacional de la Federació Catalana d’Indústries de la Carn (FECIC) estan portant a terme aquesta setmana una missió comercial directa, on visiten importadors i distribuïdors de Ghana i Costa d'Ivori, dos mercats estratègics pel seu potencial de consum. Les companyies que hi participen són les gironines Cárnica Batallé i Frigorífics Gelada, i les osonenques Grup Viñas (Vic) i Patel (Santa Maria de Corcó).

Aquesta acció comercial, que forma part de les accions de promoció previstes dins el Pla Estratègic d’Internacionalització 2015-2020 de la FECIC, té com a objectiu que les companyies puguin tenir un contacte directe i de primera mà amb els diferents canals d’entrada i distribució càrnia d’aquests dos països. Això es fa través de diferents visites individualitzades a empreses importadores i distribuïdors de carn, que estan interessades a trobar proveïdors en aquests mercats.
 
El viatge als dos països africans es fa a continuació de la missió empresarial a Xina de la passada setmana, organitzada per la Conselleria d’Agricultura de la Generalitat, i on també hi va participar el Departament Internacional de la FECIC amb empreses catalanes, per potenciar al país asiàtic el mercat carni català i establir relacions amb professionals del sector.