Amélie Nothomb, David Foenkinos i Javier Cercas, convidats del MOT 2016

Del 7 al 16 d'abril, Girona i Olot parlaran de "Vides escrites, escriure vides"

Festival MOT 2015
Festival MOT 2015 | M. A.
Redacció NacióLaGarrotxa.cat
25 de novembre del 2015
Actualitzat el 10 de desembre a les 9:22h

1.500 persones van assistir als actes del Festival MOT en l'edició passada a Olot. Foto: Martí Albesa


La belga Amélie Nothomb, el francès David Foenkinos, l'espanyola Alicia Giménenz Barlett i els catalans Javier Cercas, Vicenç Villatoro, Maria Barbal, Imma Monsó i Andreu Carranza són alguns dels escriptors convidats a la tercera edició del Festival MOT. El lema d'aquest 2016 és Escriure vides, vides escrites i el certamen vol reflexionar sobre la recreació de vides, reals o fictícies, a través de les novel·les. 

El MOT començarà el 7 d'abril on s'estarà tres dies instal·lat a la Biblioteca Carles Rahola. La setmana següent es traslladarà a Olot. La Sala La Carbonera serà, un any més, la seu garrotxina del festival, del 14 al 16 d'abril. 

L'olotina Mita Casacuberta repeteix com a comissària de l'esdeveniment. L'objectiu és apropar els lectors i els escriptors i, alhora, convertir les dues ciutats en epicèntres de l'alta cultura literària durant una setmana. 

Només a la ciutat d'Olot, l'any passat el MOT va aplegar 1.500 espectadors, als quals cal sumar-hi les 1.500 persones més que van assistir a les conferències i taules rodones de Girona. El primer any el festival va parlar de la literatura fantàstica, aquest 2015 va ser el torn de les ciutats i el 2016 serà el moment de reflexionar sobre les vides literàries.
 

Galeria de Fotos Festival MOT 2015 (Martí Albesa)

VÍDEOS de totes les conferències del Festival MOT