SORTEIG NacióDigital sorteja 30 entrades al Fòrum Gastronòmic de Girona

Jordi Cruz, xef de l'Àbac i jurat de MasterChef, a la passada edició del Fòrum a Barcelona
Jordi Cruz, xef de l'Àbac i jurat de MasterChef, a la passada edició del Fòrum a Barcelona | Pere Duran
Redacció
05 de novembre del 2015
Actualitzat a les 11:52h

El Fòrum Gastronòmic de Girona torna un any més mantenint el mateix format dels anys anteriors, que inclou les sessions de cuina en directe, una fira amb les millors empreses del sector, tallers amb degustació i moltes altres activitats. La cinquena edició del certamen se celebrarà durant els dies 15, 16 i 17 de novembre al Palau de Congressos i Palau de Fires. Algunes activitats requereixen inscripció prèvia que podeu fer al web del Fòrum.

Aquest any al certamen hi ha un cartell de luxe amb noms tan destacats com els germans Roca, Sergio i Javier Torres, Jordi Cruz, Nandu Jubany, Paco Pérez, Ángel León o Ricard Camarena. També és interessant la presència de gran nombre de cuiners catalans i concretament de Girona. D'altra banda, el Fòrum obre les portes al món i també comptarà amb la presència dels francesos Alexandre Mazzia i Christophe Comes i els italians Alessandro Negrini, Carmelo Chiaramonte o Pietro Leemann, entre d'altres. La presència més sonada, però, serà la de Carlo Petrini, fundador del moviment Slow Food, que oferirà una sessió a duo amb el triestrellat francès Régis Marcon.

NacióDigital i el Fòrum Gastronòmic sortegen 30 entrades individuals, que permetran l'accés al recinte i a les activitats a l'auditori. El sorteig finalitza el diumenge, 8 de novembre, a les 12 de la nit. El dia següent, es donaran a conèixer els guanyadors a NacióDigital.

Per participar en el sorteig cal omplir el següent formulari:


Normes del sorteig:

- Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, telèfon de contacte, correu electrònic i indicar la població de residència.
- Els guanyadors tindran com a premi una entrada per assistir al Fòrum Gastronòmic de Girona.
- El termini per participar al sorteig es tancarà diumenge 8 de novembre a la mitjanit.
- A l'endemà NacióDigital farà el sorteig i contactarà per telèfon amb el guanyador, a qui es demanarà el seu DNI. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.
- Només es pot participar al sorteig una vegada.
- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu sortejos@naciodigital.cat.
- Mitjançant la participació al sorteig, el lector s'inscriurà també al butlletí diari de NacióDigital. En compliment de la llei vigent, podrà desapuntar-se'n sempre que ho desitgi.