Guia pràctica de les Fires de Sant Narcís

Tot el que cal saber per anar amb condicions a la Festa Major gironina

Redacció
23 d'octubre del 2015
Actualitzat el 02 de novembre a les 10:29h
Quins dies són les Fires de Sant Narcís?

Del 23 d'octubre a l'1 de novembre

Quin és el programa d'actes?

L'organització de les Fires ha programat més de 200 activitats repartides en 10 dies. Hi ha música, teatre, exposicions, espectacles infantils, animació al carrer, cultura popular, etc. Consulta la programació.
 

Programa oficial de les Fires de Girona 2015


Quins escenaris hi ha?

L'escenari principal de música és a la Copa, on hi ha instal·lades les barraques i s'hi fan els concerts gratuïts. A més, també hi haurà música a la plaça de Sant Feliu, a la plaça de Francesc Calvet i Rubacalba, a l'envelat de la plaça Miquel de Palol, l'Espai la Copeta, l'Auditori de Girona i el Teatre Municipal.

On aparcar els cotxes?

Aparcar els cotxes a Girona els dies de màxima afluència de Fires és complicat. Cal arribar amb temps i carregar-se de paciència per poder trobar una plaça d'aparcament, ja sigui gratuïta o de pagament. Els aparcaments de la Copa, Fontajau i els cinemes Oscar són una bona opció. 
 

Mapa d'aparcaments


Com arribar a Girona?

A part d'utilitzar el vehicle privat, els trens de la RENFE i els AVE paren a Girona igual com diverses companyies de bus. Durant els dies de Fires, l'ajuntament incrementa els autobusos nocturns per connectar els escenaris amb els diversos barris de la ciutat, així com Girona amb les poblacions de la seva àrea metropolitana. 

Quina és l'app oficial de les Fires?

L'aplicació "Fires de Girona" està disponible tant per a dispositius Android com per a IOS amb tota la informació detallada per no perdre's res d'aquests dies.