Joaquim Nadal deixa el PSC

L'històric dirigent socialista defensa haver marxat "discretament i sense haver traït mai a ningú" | El 26 de setembre va comunicar a Miquel Iceta que abandonava el partit

Joaquim Nadal abandona el PSC
Joaquim Nadal abandona el PSC | Martí Albesa
Redacció
10 d'octubre del 2015
Actualitzat el 13 d'octubre a les 8:42h

Joaquim Nadal ha reivindicat una política que toqui de peus a terra. Foto: Martí Albesa


Joaquim Nadal abandona el PSC. L'històric dirigent socialista ho va fer efectiu el passat 26 de setembre, jornada de reflexió, enviant una carta al primer secretari del partit, Miquel Iceta. Nadal va comunicar la baixa abans de les eleccions, perquè no es vinculés amb els resultats del 27-S, tal com ha fet públic avui mateix.

 "No em fa feliç haver deixat el PSC", assegura Nadal a Twitter. Defensa haver trencat amb els socialistes "discretament i sense haver traït mai a ningú".

Expresident del PSC a les comarques gironines, conseller de Política Territorial i Obres Públiques del Tripartit i exalcalde de Girona, als últims anys Nadal s'havia anat allunyant progressivament del partit. El 2013, va presidir el Pacte pel Dret a Decidir de la ciutat de Girona i l'any passat va dimitir de la presidència del PSC a les comarques gironines.

Els seus posicionaments polítics s'han mantingut més propers a la línia dels crítics, encapçalada per Marina Geli, que no pas a la doctrina oficialista de Miquel Iceta.