El nou disc de Sopa de Cabra es dirà «Cercles» i arribarà al novembre

Comptarà amb la col·laboració de Joana Serrat, Xarím Aresté i Brossa Quartet

Redacció
07 d'octubre del 2015
Actualitzat el 08 d'octubre a les 12:21h
Gerard Quintana, cantant de Sopa de Cabra
Gerard Quintana, cantant de Sopa de Cabra | Adrià Costa

Gerard Quintana, cantant de Sopa de Cabra. Foto: Adrià Costa


El nou disc de Sopa de Cabra portarà per nom Cercles i sortirà a la venda al llarg del mes de novembre. Aquest serà el primer treball d'estudi del grup en els darrers quinze anys, comptarà amb la producció de Josep Thió i Valen Nieto. En el procés d'elaboració del nou àlbum, el grup ha combinat el local d'assaig, l'estudi i els escenaris, amb tres concerts aquest estiu.

Aquest estiu, Sopa de Cabra va oferir tres concerts en el marc de la gira "3,2,1..." al Festival Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols, a les Santes de Mataró i al Festival Internacional de Música de Cambrils, on el grup va recordar els seus èxits més destacats i, també, va avançar alguna de les noves cançons incloses en el nou disc.

El nou disc, a més, compta amb alguns companys de viatge que no han volgut deixar sols els Sopa de Cabra, alguns dels noms més destacats de la nova escena catalana, com Joana Serrat, Xarím Aresté, Valen Nieto, Santos Berrocal, Florencia "Fluren" Ferrer, Dani Ferrer i Brossa Quartet. El disc ha estat enregistrat a Avinyonet de Puigventós per José Luis Molero i als estudis Blind Records de Barcelona, on finalment ha estat mesclat per Santos Berrocal.