«Cadascú s'ha de preguntar què pot oferir a Catalunya en aquest moment històric»

En una carta amb motiu de la Diada, el bisbe de Girona, Francesc Pardo, demana que la proposta cristiana "no sigui menystinguda" en la construcció del futur del país

El bisbe de Girona, Francesc Pardo
El bisbe de Girona, Francesc Pardo | ACN
Redacció
04 de setembre del 2015
Actualitzat el 09 de setembre a les 14:20h

El bisbe de Girona, Francesc Pardo, apel·la a contribuir pel futur del país. Foto: ACN


El bisbe de Girona, Francesc Pardo, ha fet una carta als fidels en el marc de la celebració de la Diada la setmana que ve. En ella, apel·la als fidels a plantejar-se, tant a nivell individual com col·lectiu, com poden ajudar Catalunya. "Cadascú de nosaltres s'ha de preguntar què pot oferir a Catalunya en aquest moment històric", apunta. El bisbe també posa èmfasi en les arrels cristianes que han configurat el passat i el present de Catalunya. 

En aquesta línia, demana que la "proposta cristiana no sigui menystinguda ni oblidada" en la construcció del futur del país. "Els valors cristians són necessaris per humanitzar la persona i la societat", remarca.

El bisbe de Girona és una de les veus dins de l'Església catalana que s'han mostrat favorables al procés i, en el seu moment, també es va pronunciar a favor que la ciutadania pogués expressar la seva opinió sobre el futur del país a través d'una consulta.