L'univers Dalí arriba a l'Acústica de la mà de Joan Dausà i Aina Clotet

El cantautor i la popular actriu col·laboren en un espectacle "únic i singular" que es podrà veure el proper 28 d'agost a Figueres

Esteve Plantada
18 d'agost del 2015
Actualitzat a les 9:27h
Joan Dausà i Aina Clotet, junts al vídeo-àlbum «On seràs demà?»
Joan Dausà i Aina Clotet, junts al vídeo-àlbum «On seràs demà?» | Dani de la Orden
L'edició 2015 de l'Acústica de Figueres viurà, el proper 28 d'agost a la plaça Gala Dalí, un dels concerts més especials de Joan Dausà. El cantautor farà un repàs als seus grans èxits en format acústic i comptarà a l'escenari amb la presència de la popular actriu Aina Clotet, que col·laborarà en el concert recitant textos de Salvador Dalí.

L'espectacle, totalment "únic i irrepetible" tal com assegura l'organització, s'inspira en el món del cèlebre pintor empordanès, un personatge que traspua de manera molt intensa a la població de Cadaqués, el punt de trobada entre Dausà i Clotet i que ha estat l'inspirador de la col·laboració.

Aquesta, però, no és la primera vegada que Clotet apareix en l'univers de Dausà, ja que els dos van protagonitzar el video-àlbum, dirigit per Dani de la Orden, que va servir per presentar el disc On seràs demà? (2014). Les entrades per aquest concert ja es poden comprar al web del festival Acústica i tenen un aforament limitat.