Alguer Miquel, Dolors Serra i Xavier Díez, a la llista gironina de la CUP pel 27-S

La bibliotecària Dolors Serra, i el professor i activista Xavier Díez també ocuparan els últims llocs de la candidatura

El cantant de Txarango, Alguer Miquel
El cantant de Txarango, Alguer Miquel | José M. Guiérrez.
Aida Morales
14 d'agost del 2015
Actualitzat a les 18:42h

Alguer Miquel. Foto: José M. Guiérrez.


El cantant de Txarango, Alguer Miquel, estarà en un “lloc simbòlic” de la llista que la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) – Crida Constituent presentarà a la demarcació de Girona de cara al 27 de setembre. Segons ha informat la CUP, el conegut cantant i fill de Sant Joan de les Abadesses ocuparà una de les darreres posicions, tot i que destacant el component artístic, cultural i musical que el caracteritza. 

Conjuntament amb ell, segons han anunciat, també formarà part de la llista la bibliotecària, activista i independentista nord-catalana Dolors Serra, i l'historiador, sindicalista i professor Xavier Díez. Per a la CUP, la incorporació d'aquestes tres persones s'ha de valorar “molt positivament”, ja que representen trajectòries diverses i representatives dels diferents “àmbits de lluita”. 

Per altra banda, han afirmat en declaracions a elRipolles.info que la incorporació de l'arqueòleg Eudald Carbonell, veí de Ribes de Freser, encara no està tancada i que, en aquest sentit, no anunciaran la llista definitiva de noms que acompanyaran Benet Salellas, Marta Ball-llossera, Jordi Navarro, Elisabet Punset i Toni Rico, fins la setmana que ve.