Detinguts tres homes per robar equipatges a l'Aeroport de Girona

Els sospitosos es van escapar, tot i que van ser interceptats poc després de patir un accident

Redacció
31 de juliol del 2015
Actualitzat a les 11:28h
Els Mossos d'Esquadra de la Comissaria de Santa Coloma de Farners van detenir, el passat 23 de juliol, tres homes de 22, 23 i 25 anys i de nacionalitat francesa i belga per un presumpte delicte de furt en grau de temptativa i un altre de resistència i desobediència als agents de l'autoritat. A més, a un d'ells també se li va imputar un delicte contra la seguretat del trànsit per no haver obtingut mai el permís de conduir. 

Segons els Mossos, aquests tres homes veïns de París i Barcelona, van intentar robar l'equipatge d'una persona a l'Aeroport de Girona. De fet, la matinada del mateix dia 23 els agents van veure com intentaven robar una maleta i una bossa de mà a una passatgera. No obstant això, quan se'n van adonar, els sospitosos van marxar corrent pel pàrquing i van pujar en un vehicle que els esperava. Els mossos, que anaven a peu, van fer indicacions perquè el conductor parés el cotxe, però aquest va augmentar la velocitat. 

Un vehicle del cos va seguir el turisme escàpol per l'antiga carretera N-II fins que, poc després, el conductor del cotxe fugitiu va perdre el control del turisme i va sortir de la via. Dos del presumptes lladres van ser detinguts i, l'altre, que havia sortit corrent, va ser localitzat poc després caminant sense rumb per un camí del veïnat de Franciac, al terme municipal de Caldes de Malavella. 

Els tres detinguts, dos dels quals tenen antecedents per fets similars, van passar a disposició judicial, i el jutge va decretar presó per un d'ells, ja que tenia pendent una ordre emesa per un jutjat de Barcelona.