Enxampen un jove amb 145 plantes de marihuana a Cassà de la Selva

El noi, de 27 anys i veí de la vila, va permetre que els agents de la Policia Local accedissin a l'interior de l'immoble

Redacció
30 de juliol del 2015
Actualitzat a les 16:16h
Marihuana trobada a dins d'una casa de Cassà de la Selva
Marihuana trobada a dins d'una casa de Cassà de la Selva | ACN

La Policia Local de Cassà de la Selva ha enxampat un jove de 27 anys, de nacionalitat lituana i veí del municipi, amb una plantació de 145 plantes de marihuana en una casa del carrer Sant Anton de la vila.

Tot va venir quan els agents van sospitar que dins de l'immoble podien estar cultivant droga perquè, des de l'exterior, es podia notar una forta olor de marihuana i diversos sorolls. Finalment, el passat 24 de juliol, els agents van accedir a l'interior de la casa on van localitzar les plantes repartides en tres de les quatre habitacions del domicili, 140 testos i estris per al cultiu d'aquesta droga. El jove està imputat per un delicte contra la salut pública.

Des de la Policia Local de Cassà de la Selva asseguren que aquests fets no tenen cap relació amb les detencions que es va dur a terme a la vila dimarts passat en el marc d'una macrooperació dels Mossos d'Esquadra contra el tràfic de drogues a les comarques gironines.