Aquest dilluns comença el càsting de «Joc de Trons» a Girona

Redacció
29 de juny del 2015
Actualitzat a les 8:41h

Una imatge de la sèrie Foto: HBO


El càsting per participar en la sisena temporada de 'Joc de Trons' que es gravarà a Girona el proper mes de setembre ja té dates: el proper dilluns i dimarts; hores: de les 9 del matí a les 20 del vespre, i lloc: el recinte de la Fira de Girona (passeig de la Devesa, 34).

Segons l'empresa organitzadora, Modexpor, els que aconsegueixin un paper d'extres hauran de tenir disponibilitat completa de temps entre el 3 i el 18 de setembre, que serà quan tindrà lloc el rodatge.

Davant la previsió que el càsting sigui multitudinari, l'empresa limitarà la inscripció a només 1.200 homes i 1.200 dones. Per apuntar-s'hi caldrà anar a la Fira de Girona aquest dilluns al matí, amb el DNI i el número de la seguretat social, i cal tenir "el permís de treball en regla".

Pel que fa als perfils, busquen "homes i dones de totes les races (blancs, negres, asiàtics, mediterranis, caucàsics) d'entre 18 i 65 anys" i no accepten menors d'edat. Dintre d'aquest grup tindran preferència les persones amb les següents característiques:

- Homes i dones prims.
- Homes amb bones condicions físiques (no culturistes), amb el cabell curt, mig o llarg i estar preparats per deixar-se créixer o treure barba
- Dones amb el cabell llarg
- De Girona i els seus voltants

Més enllà, tampoc admetran persones amb pentinats "molt moderns". L'empresa està buscant gent amb el cabell "de color uniforme, sense metxes" i no valen els colors "verd, vermell, violeta, blau, rosa, ni les metxes californianes".

Tampoc deixaran participar "ningú que porti tatuatges" i demana que totes les persones que vagin al càsting ho facin amb pantalons curts i una samarreta de màniga curta per poder "veure els seus braços i cames".

En el comunicat que han difós a través de les xarxes i que trobareu a continuació, expliquen que "els dies de feina seran jornades molt llargues degut que tothom haurà de passar per maquillatge, vestuari i perruqueria. A més, tots els seleccionats "hauran d'assistir a una prova de vestuari" els dies anteriors al rodatge.

Per últim, recorden que per cada dia rodatge els extres rebran 50 euros.
 
L'HBO, la productora de "Joc de Trons", va anunciar a principis de juliol que part de la sisena temporada de la sèrie es gravarà a Girona i també Peníscola (Castelló) tot i que els contactes per acordar el rodatge van començar molt abans, a finals del 2014.

A hores d'ara encara es desconeix quin regne representarà Girona, però els fans de la sèrie assenyalen Antigua, lloc de formació dels mestres i territori on es dirigeix Samwell Tarly, de la Guàrdia de la Nit, acompanyat d'Eli i el seu fill.
 

Para los que no tienen Twitter, aquí esta la información de nuevo .Por fin la noticia que estabais esperando, os adjuntamos la convocatoria del Casting solo de GIRONA, el casting de Peñíscola proximamente.

Posted by Modexpor Internacional on Sábado, 27 de junio de 2015