Una cinquantena de persones dormen al ras per ser els primers al càsting de «Joc de Trons»

Comença aquest dilluns a les 9 del matí

Una cinquantena de persones acampades aquesta matinada davant del palau firal de Girona esperant el càsting de "Joc de Trons".
Una cinquantena de persones acampades aquesta matinada davant del palau firal de Girona esperant el càsting de "Joc de Trons". | ACN
Redacció
29 de juny del 2015
Actualitzat a les 8:43h

El càsting per participar en la sisena temporada de "Joc de Trons" comença aquest dilluns i s'allargarà fins dimarts a Girona. I la febre és tan gran, que una cinquantena de persones, majoritàriament joves, s'han instal·lat aquesta nit davant les portes de la Fira de Girona fent cua per poder ser els primers en participar-hi.

Equipats amb tendes de campanya, cadires, menjar i jerseis; alguns d'ells feia dies que havien preparat l'acampada mentre que d'altres asseguraven que ha estat una idea espontània per passar una bona estona amb "fanàtics" de la sèrie. Tot i que l'empresa organitzadora ha anunciat que prioritzarien els veïns de la ciutat, les passions que desperta la sèrie han mogut gent de Barcelona, Granollers o Igualada.

Alguns dels amants de la sèrie van arribar aquest diumenge a les vuit del matí i van aprofitar el dia per visitar Girona i la Costa Brava. És el cas d'en Daniel i la Noèlia, d'Igualada, que segueixen amb gran interès aquesta reconeguda sèrie. "A les vuit hem vist que no hi havia ningú i hem decidit aprofitar el dia, és una ciutat ben bonica", assenyalen.

Això sí, tots ells estan esperançats i esperen poder fer d'extres a la sèrie. Tot i que l'empresa encarrega del càsting, Madoexpor Internacional, ja ha informat que prioritzaran els veïns de Girona i rodalies que es trobin en bona forma, els joves no perden l'esperança. "És totalment comprensible que si es grava aquí a Girona vulguin que surti gent d'aquí però, al final, no estem tant lluny", assenyalava en Daniel. 

Segons la nota que va publicar l'empresa organitzadora a les xarxes socials, aquest dilluns a les 9 del matí comencen les primeres proves. Davant la previsió que el càsting sigui multitudinari, l'empresa limitarà la inscripció a només 1.200 homes i 1.200 dones. Els seleccionats cobraran 50 euros nets al dia.