Brusca patacada del Girona, que jugarà un any més a Segona Divisió (1-4)

L'equip català cau estrepitosament amb el Saragossa a Montilivi i enterra el somni d'ascendir a Primera Divisió | L'equip aragonès remunta el 0-3 de l'anada

Decepció absoluta en l'afició del Girona.
Decepció absoluta en l'afició del Girona. | Carles Palacio
Adrià Soldevila
14 de juny del 2015
Actualitzat el 16 de juny a les 9:08h

El Girona s'ha llançat pel precipici tres dies després d'aconseguir una brillant victòria a La Romareda i pràcticament sentenciar una eliminatòria que ja tenia coll avall. Els tres gols de diferència semblaven definitius dijous passat, però l'equip de Pablo Machín ho ha dilapidat tot aquest diumenge a Montilivi i ha perdut per 1-4 davant el Saragossa, amb la conseqüència de quedar-se un any més a Segona Divisió.

El conjunt català no ha estat l'equip que havia demostrat ser durant tota la temporada. Ha comès greus errors en defensa, no ha estat precís a l'hora de construir jugades d'atac i s'ha mostrat tou en les accions a l'àrea rival, mancant-li l'olfacte de gol habitual.

En una primera part de malson, el Saragossa ha passat per sobre del Girona, que no ha sabut com frenar un equip aragonès convençut que l'eliminatòria no estava encara acabada. Tres accions a pilota parada han condemnat un equip que en el partit d'anada havia tret un marcador prou ampli per no patir a Montilivi i confirmar la classificació per a la final del play-off d'ascens a Primera Divisió.

Un penal comès per Mata en una centrada lateral ha permès Willian José avançar el Saragossa en el minut 18, i en dues accions idèntiques, el mateix brasiler i el central Cabrera han situat el 0-3 amb el qual l'equip visitant ha marxat al descans, davant l'enorme decepció de la graderia de Montilivi.

A la segona part, i amb la lesió inesperada i perjudicial del capità Richy, Willian José ha tornat a aprofitar una acció dins l'àrea per a fer el quart i deixar l'eliminatòria pràcticament vista per a sentència. El gol d'Aday, mancant quinze minuts, ha tornat l'emoció a l'estadi gironí, tot i que no ha servit per a res i el somni s'ha ensorrat. El Girona jugarà un any més a Segona Divisió.

Girona FC, 1
Reial Saragossa, 4

Girona:
 Isaac Becerra; Leujene, Richy, Íñiguez; Aday, Juncà; Pere Pons, Granell, Jandro; Felipe Sanchón i Mata.

Saragossa: Bono; Fernández, Mario, Vallejo, Cabrera; Diego Rico, Dorca, Ruiz de Galarreta, Pedro; Eldin i Willian José.

Gols: 0-1 Willian José, de penal (min.18); 0-2 Willian José (min.34); 0-3 Cabrera (min.44); 0-4 Willian José (min.67); 1-4 Aday (min.75)