El Girona es queda sense l'ascens directe al minut 91

S'andaza s'avançava al marcador al minut 44, però el Lugo va fer el gol de l'empat ja en temps afegit | El partit es va suspendre quan faltaven pocs segons pel final i es va haver de reprendre minuts més tard

Alguns aficionats sobre la gespa cridant
Alguns aficionats sobre la gespa cridant | C. P.
08 de juny del 2015
Actualitzat el 12 de juny a les 11:06h

Alguns aficionats sobre la gespa cridant "Manos arriba, esto es un atraco" Foto: Carles Palacio

Havia de ser una tarda històrica, però finalment no ha estat així. El Girona ho tenia tot de cara per pujar directe a Primera Divisió, per primer cop a la seva història. Al minut 44, Sandaza marcava l'1 a 0 i Montilivi embogia.

El resultat es mantenia fins al temps afegit. Al '91 Caballero marcava l'1 a 1 pel Lugo i l'empat sentencia els gironins a disputar el 'play-off' d'ascens. Per si no fos poc, a l'últim minut l'àrbitre ha anul·lat un gol del Girona en estar en fora de joc i a l'afició no se li ha posat gens bé.

Tot seguit, algun dels seguidors ha llançat una ampolla buida sobre l'àrbitre de la banda que ha anul·lat el gol i s'ha suspès el partit quan restava només mig minut del temps afegit. Poc després, el jugadors han tornat a sortir a la gespa per reprendre el partit però el marcador ja no s'ha mogut.

Les entrades per aquest partit a casa fa dies que estan exhaurides. 8.974 espectadors omplen l'estadi de Montilivi. Abans del partit s'ha habilitat una zona pels fans a escassos metres del terreny de joc.

El Girona opta a ser el primer equip de les comarques gironines que juga a la Primera Divisió, ja que, tot i disputar un 'play-off' d'ascens a la màxima categoria la temporada 1935-36, no van assolir l'objectiu. A partir d'ara, el Girona haurà de superar dues eliminatòries a anada i tornada si vol pujar a Primera Divisió.

Alguns jugadors s'han mostrat molestos amb el públic després dels incidents Foto: Carles Palacio

Aficionats gironins celebrant el gol de l'1 a 0. Foto: Carles Palacio