Les deu aplicacions per fer front a l'«operació bikini»

El mòbil ens pot servir per controlar una dieta i les calories que cremem

Europa Press
13 de maig del 2015
Actualitzat a les 12:03h
990_1431437850correr
990_1431437850correr | Pixabay

Exercici, dieta saludable i força de voluntat, els ingredients necessaris per posar-nos en forma. Tot i així, si volem controlar les calories que guanyem i les que cremem, comptar els quilòmetres que hem corregut o bé fer una dieta, hi ha moltes aplicacions per dispositius mòbils disponibles al Google Play i l'App Store. 
 
Diet Point. Organitza una dieta amb àpats que contenen la quantitat diària de calories necessàries. L'aplicació suggereix menús classificats en diverses categories. Cada pla de dieta va acompanyat d'una llista completa per fer la compra i permet el contacte amb altres persones.
 
Runtastic. L'objectiu d'aquesta aplicació és estar amb tu mentre fas esport. Permet tenir un registre de les activitats que realitzes a través del GPS, o bé guardar l'historial d'entrenaments. Facis l'esport que facis, l'aplicació es posarà en marxa i mesurarà la velocitat, la distància recorreguda, la velocitat mitjana i les calories cremades. És perfecte pels que els agradi córrer. 
 
Noom. Es pot convertir en el teu assistent personal per perdre pes o per aconseguir una rutina esportiva. Un cop registrat, l'aplicació demana el sexe, l'edat i el pes per crear un pla adaptat a les característiques de cadascú.
 
Endomondo. El que la diferencia de les aplicacions anteriors, és que inclou una xarxa social, amb la qual podem posar-nos a prova amb els nostres amics. També es pot utilitzar com a entrenador personal.
 
Sworkit. Aquest entrenador personal i virtual et permet escollir el múscul i la zona del cos a treballar, així com el temps de dedicació. Ofereix vídeos de rutines d'exercicis, explicats pas a pas. 
 
WaterLog.Aplicació creada per recordar-nos cada dia la quantitat d'aigua que hem de beure. No només per perdre pes, sinó per la nostra salut. 
 
FatSecret. Permet trobar aliments, receptes saludables i estratègies de dieta, entre d'altres. També permet controlar la informació nutricional dels aliments que es consumeixen i fer un seguiment dels àpats, els exercicis i el pes. 
NexTrack. És una de les aplicacions més divertides. Consisteix en un joc que et premia cada vegada que compleixes un dels teus objectius. Ajuda a mantenir la motivació. 
My Fitness Pal. És el comptador de calories més famós d'Android. Mesura les calories dels àpats i crea objectius personalitzats.
 
Nike Training Club. Per fer exercici a qualsevol lloc i a qualsevol hora sense haver d'anar al gimnàs, aquest és l'aplicació perfecta. Disposa de més de 100 exercicis en vídeo, que es poden reproduir a través de Chromecast o un cable HDMI a la televisió.