PopArb «més salvatge»

Joan Miquel Oliver, Núria Graham i el duet entre Eef Barzelay i Sènior, entre els concerts destacats

Jordi Palmer
21 d'abril del 2015
Actualitzat a les 10:40h
Organitzadors i artistes del PopArb 2015
Organitzadors i artistes del PopArb 2015 | JP/ND

L'onzena edició del festival PopArb, que enguany se celebrarà els dies 26 i 27 a Arbúcies (Selva), vol descobrir el seu vessant "més salvatge", tot oferint quatre concerts en format experimental i un pròleg musical al Castell de Montsoriu.

Segons han detallat els dos codirectors del certamen, Anna Cerdà i Marc Lloret, l'objectiu enguany es oferir un PopArb innovador. "Estem més salvatges i bestials, amb un PopArb amb un alt nivell artístic però més inèdit que mai", ha assegurat Cerdà, per descobrir un cartell que té com a plat fort el concert de producció pròpia que combinarà sobre l'escenari als cantant Eef Barzelay (Clem Snide) i Senior i el Cor Brutal.

A més, hi ha previstos quatre concerts amb format experimental. Es tracta de '#repteexperts', una jam session d'indie, la 'Nit del Caballo Cantador', improvisació vocal amb la participació del públic, 'Micro-Zènit', versió comprimida de veu i guitarra de 'Cénit' de Standstill i 'Anarquia és independència', on es barrejaran poesia, música i dansa.

Pel que fa a la resta del cartell, destaquen entre d'altres les actuacions de Ferran Palau, Halldor Mar i Cor Lutiana, Joan Miquel Oliver, Leonmanso, Manos de Topo, Núria Graham, Pau Vallvé, Le Petit Ramon, The New Raemon, The Seihos i Xarim Aresté, en un cartell que compta amb una trentena de concerts.

El PopArb se celebrarà els dies 26 i 27 de juny a Arbúcies, però com a prèvia, el 13 de uny el castell de Montsoriu es convertirà en sala de concerts amb els directes dels grups Esperit! i Balago. Els abonaments ja són a la venda.