La versió televisiva d'«Adolescents.cat» s'estrena a Televisió de Girona

El portal digital fa el salt a una vintena de televisions catalanes

per Redacció , 12 d'abril de 2015 a les 17:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 d'abril de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Rodatge d'Adolescents.cat.

La versió televisiva del portal digital 'Adolescents.cat' s'estrena aquest diumenge a les 22h a una vintena de canals locals. El programa, plantejat com una 'sitcom' enregistrada a la redacció del mitjà a Vic, incorpora seccions sobre actualitat, entrevistes, música i consells adreçats a un públic d'entre 12 i 20 anys.

'Adolescents.cat' és una producció de La Xarxa de Comunicació Local amb la col·laboració de Fem Produccions i el suport de la Direcció General de Joventut del departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya.El portal de referència a Catalunya

'Adolescents.cat' és un portal d'entreteniment i informació pensat per als més joves. A banda de notícies d'interès sobre personatges coneguts, novetats musicals i vídeos, el web destaca per la interrelació amb els usuaris, que poden plantejar dubtes que després resolen experts en psicologia, sexologia i nutrició. En només cinc anys, ha esdevingut el web de referència per a milers de joves que hi troben un espai on informar-se i expressar-se amb llibertat.


La redacció, escenari d'una 'sitcom'

Per a l'adaptació televisiva dels continguts del portal, s'ha concebut un format en què la redacció es converteix en l'escenari d'una 'sitcom'. Des d'aquest espai, els impulsors del web i presentadors de l'espai, Roger Carandell i Ernest Codina, donaran pas als diferents continguts, d'entre els que destaquen 'L'entrevista', 'El consultori' o la visita que l'equip del programa farà cada setmana als locals d'assaig dels grups musicals més destacats del país.


Forta presència a les xarxes socials

'Adolescents.cat' s'emetrà els diumenges a les 22h per Canal Taronja Central, Lleida TV, El Punt Avui TV, Empordà TV, RTV Vandellòs - Hospitalet de l'Infant, Canal Blau TV, VOTV, Olot Televisió, Televisió del Berguedà, EL 9 TV, ETV, m1tv, Cugat.cat, TV Sant Cugat - Vallès 1 TV, TAC 12, Televisió de Girona, Canal Terrassa, Canal Terres de l'Ebre, RTV l'Escala, TV Costa Brava, TV Ripollès, La Palma TV i RTV10 Sant Esteve.

El programa es podrà seguir també en 'streaming' a www.xiptv.cat, on a partir de les 22.30h es podrà tornar a veure. Amb una forta presència a les xarxes socials, tota l'activitat que generi quedarà recollida en el perfil de Twitter @adolescents_cat i a facebook.com/adolescents.cat. Qui vulgui participar o deixar la seva opinió sobre la primera edició de l'espai podrà fer-ho amb l'etiqueta #Adolescents1.

 

Participació