El Festival de Cinema de Muntanya de Torelló arriba a Girona

Un total de 20 poblacions catalanes projectaran els films

Redacció Osona.com
08 d'abril del 2015
El cicle BBVA de Cinema de Muntanya enceta aquest dijous una nova edició en què es duplicarà el nombre de projeccions i que arribarà a 20 poblacions catalanes. Aquesta proposta està organitzada per la Fundació Antigues Caixes Catalanes i el BBVA, en col·laboració amb la Fundació Festival de Cinema de Muntanya de Torelló i els Centres Excursionistes.

Entre les projeccions es troben algunes de les millors pel·lícules premiades a l'anterior edició del Festival de Cinema de Muntanya de Torelló. L’objectiu és acostar aquest certamen osonenc a diverses poblacions de Catalunya i fomentar els valors del coneixement i el respecte per la muntanya. La presentació de les pel·lícules a cada entitat anirà a càrrec de Joan Salarich, director del Festival.

Així, el Festival arribarà a  Sabadell, Castellar del Vallés, Vilafranca del Penedès, Granollers, Girona, Mollet, Reus, Solsona, Cervera, Valls, Sant Just Desvern, Olot, Igualada, Terrassa, Manresa, Balaguer, Lleida, Barcelona, Avinyó i Mataró, durant tot l’any. 

Aquest certamen és un dels més prestigiosos del món en el seu sector. Des del 1982, posa en competició anualment els millors films a nivell mundial sobre la muntanya i la natura, i reuneix a Torelló destacats especialistes del gènere i milers d’espectadors cada any.
 

Més informació