Les festes salvatges de «Project X» arriben a Girona

1.500 internautes ja han confirmat assistir el 30 de maig a un esdeveniment sense normes amb alcohol, sexe i drogues

Redacció
13 de març del 2015
Actualitzat a les 9:59h
Imatge de la pel·lícula 'Project X'.
Imatge de la pel·lícula 'Project X'.

Les macrofestes salvatges al més pur estil de la pel·lícula “Project X” han arribat a Catalunya. Tres esdeveniments multitudinaris a Facebook pretenen reunir milers de joves amb alcohol, sexe, drogues en una casa sense normes, tal com recull el portal de la indústria turística 02B.

L’esdeveniment més popular és el “Project X Barcelona” del 22 d’abril, amb l’assistència confirmada d’unes 12.000 persones. Com és tradició en aquesta mena de festes es promet que hi haurà “confeti, nans, pistoles-xupitos, pluja d’alcohol, jocs eròtics a la piscina i inflables”. Tot i que es desconeixen les dades dels organitzadors, les entrades es posaran a la venda els primers dies d’abril amb preus de 20 a 35 euros
 

Cartell de promoció de la festa 'Project X'.


El segon esdeveniment més popular a Facebook és el “Project X Sarrià”, amb 5.900 persones confirmades. En aquest cas el que més sobta és que anuncien que hi haurà total llibertat per destrossar la casa pel preu de 2.000 euros.  La mansió, un xalet del Papiol (Baix Llobregat). Segons informa 02B, la immobiliària confirma que la casa ja ha estat venuda i l’intermediari desconeix el tema de les festes. Fet que podria restar credibilitat a l’esdeveniment. La tercera festa seria a Girona el dia 30 de maig, amb 1.500 internautes confirmats. El lloc, però, encara s’ha d’anunciar. 

La moda de les festes “Project X”

Aquestes festes són l’última moda als Estats Units i estan basades en una festa que va celebrar un jove australià a Melbourne l’any 2008. En aquell cas, la convocatòria va ser via "Myspace" i la festa va acabar amb la intervenció d’agents antiavalots i grans destrosses al carrer i a la casa. Des de llavors s'han organitzat diverses festes d'aquest tipus, sobretot als Estats Units. 

Les macrofestes d'aquestes característiques també van arribar a la gran pantalla l’any 2012 amb la pel·lícula “Project X”, dirigida per Nima Nourizadeh i escrita per Michael Bacall i Matt Drake, que narra la historia de tres amics que organitzen una gran festa que supera totes les expectatives a Pasadena (Estats Units).