Els Catarres, Joan Dausà i Els Amics de les Arts actuaran al Festivalot

El nou festival de Girona va destinat a un públic familiar | El 6 i 7 de juny han programat una vintena d'activitats i concerts

E. P.
04 de març del 2015
Actualitzat el 06 de març a les 12:49h
Els Catarres;--que estrenaran disc a Girona--,Joan Dausà; Cybee i Els Amics de les Arts;actuaran al Festivalot, el certamen de música dedicat al públic familiar impulsat pels quatre integrants dels Amics de les Arts, que s'estrenarà els dies 6 i 7 de juny a Girona.

Els organitzadors han a l'Ajuntament de Girona el cartell de la primera edició que ha programat vint concerts i espectacles infantils entre els quals destaca Nora i el Jazz, Bitles per a nadons i Com Sona Armstrong, una funció per recordar la música del trompetista i cantant Louis Armstrong.

Per a un dels components dels Amics de les Arts i impulsor del Festivalot, Joan Enric Barceló, l'objectiu del festival és ressaltar el potencial de Girona com a ciutat familiar i, referint-se a la programació, ha afegit que "s'ha dissenyat un vestit a mida per a la ciutat".

Festival solidari

Barceló ha anunciat que el Festivalot també tindrà una vessant solidària perquè editarà un CD recopilatori amb la música de tots els grups i els diners de la venda es destinaran a la Fundació Albert Bosch, que fomenta la investigació mèdica de malalties infantils. Alhora, els organitzadors traslladaran fins a Girona nens ingressats a la Unitat d'Oncologia de l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona perquè puguin assistir als concerts. Durant la presentació, l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, ha destacat que el festival és una bona proposta que demostra que "existeix la vida musical intel·ligent després de la maternitat i la paternitat".

El Festivalot, produït per Pistatxo Produccions --productora dels Amics de les Arts-- compta en total amb vint activitats i concerts i tres escenaris: el Teatre Municipal, per a les actuacions pop i rock; l'Auditori de la Mercè, reservat per a la clàssica i el jazz; i un escenari a la plaça Independència amb concerts gratuïts. Les entrades costen menys de deu euros i el festival ofereix descomptes per paquets d'entrades pensades per a les famílies amb més d'un fill, així com, descomptes del 30% en bitllets de Renfe i ofertes en alguns hotels de la ciutat.