La Costa Brava brilla en la celebració del Carnaval

Roses, Platja d'Aro i Sant Feliu de Guíxols són algunes de les poblacions gironines amb les rues més multitudinàries | Milers de persones participen dels actes organitzats

Redacció
16 de febrer del 2015
Actualitzat el 20 de febrer a les 10:06h
Una de les colles participants a la rua del Carnaval de Roses
Una de les colles participants a la rua del Carnaval de Roses | Carles Palacio

Una de les colles participants a la rua del Carnaval de Roses. Foto: Carles Palacio


La Costa Brava ha celebrat intensament la festa del Carnaval. Roses, Platja d'Aro i Sant Feliu de Guíxols són algunes de les moltes poblacions que han organitzat rues de disfresses aquest cap de setmana. A Platja d'Aro, 70 colles van moure uns 4.500 figurants per participar de la gran desfilada. L'organització calcula que més de 80.000 espectadors es van acostar fins a la població baix empordanesa.

En total, la Gran Rua del dissabte reparteix uns 6.000 euros en premis, distribuïts en quatre categories: carrossa gran, carrossa petita, comparses i colles locals. Carnaval de Platja d'Aro, la Carnavalesca d'Olot i Castellfollit de la Roca va guanyar el primer premi de Carrosses Grans. What a feeling! va obtenir 531 punts i es va endur 1.000 euros.

A Roses, divendres a la nit prop de 70 colles i 67 carrosses van desfilar a una de les rues més multitudinàries de l'Alt Empordà, amb prop de 3.500 participants. Sevillanes, personatges de dibuixos com Micky Mouse o Minnie, Popeye, Elvis i Marilyn, transvestits i sevillanes van ser algunes de les moltes disfresses que es van poder veure durant hores.
 

Galeria de Fotos Carnaval de Roses 2015 (Carles Palacio)