Un atracament amb pispes novells sacseja el bar de «Solisombra»

Tercer capítol de la websèrie, amb Santi Ricard, Mireia Llunell i Albert Lozano com a actors convidats

per Redacció Osona.com, 12 de febrer de 2015 a les 10:25 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de febrer de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


Una parella parla dels seus problemes, asseguda en una de les taules del bar d'en Hansi. De cop i volta, sense que acabem de saber ben bé com ha anat, l'infern esclata, amb totes les seves conseqüències. Un atracament amb tota regla... o no?


És el fil conductor del tercer capítol de la segona temporada de "Solisombra", una websèrie catalana d’humor quotidià produïda a Osona, dirigida per David Conill i protagonitzada pels actors Pep Miràs i Albert Salarich. “Solisombra” explica en clau d’humor situacions quotidianes que transcorren en un bar, on els clients expliquen històries i situacions personals. En aquesta entrega, titulada “Atracament a les 3", els actors convidats són Santi Ricard, Mireia Llunell i Albert Lozano.

Pep Miràs interpreta un barman que estableix diàleg amb els diferents personatges que entren al local. Acompanya Miràs a cada capítol el personatge de Popescu, interpretat per l’actor vigatà Albert Salarich. Tots dos s’enfronten a situacions plenes d’humor que qualsevol persona podria trobar-se en un bar.


A cada capítol canvien la resta d’actors que interactuen amb els dos protagonistes. D’aquesta manera, la sèrie aconsegueix mantenir la intriga i la frescor que els mateixos guions ja marquen. En aquesta segona temporada de “Solisombra” hi intervenen actors com Domènec de Guzman, Mireia Llunell, Maria Molins, Jaume Casals i Mònica Corral, entre altres. A la primera edició de la sèrie ja hi van participar artistes destacats com Abel Folk, Marina Comas, Pepo Blasco, Pere Ventura o Quim Vila.
 

Recull de capítols emesos l'any anterior

Més informació de la segona temporada de la websèrie

Aneu al web la websèrie

 

Participació