Cinc detinguts mentre intentaven robar un pis de Girona

Els Mossos els van enxampar forçant la porta d'entrada

E. P.
11 de febrer del 2015
Actualitzat a les 12:13h
Els Mossos d'Esquadra han detingut in fraganti cinc homes d'entre 20 i 36 anys a Girona mentre intentaven accedir a un habitatge, ha informat la Policia catalana aquest dimecres en un comunicat. Segons els Mossos, cap a les 1.30 hores del 8 de febrer van ser advertits que un grup intentava forçar el forrellat de la porta d'un pis al barri de Santa Eulàlia, pel que van enviar dues patrulles a l'edifici.

Quan van veure arribar els agents, els presumptes lladres van amagar les eines i van intentar sortir del bloc per un dels ascensors, però van ser bloquejats i identificats per la patrulla que s'havia quedat al portal --l'altra va pujar a inspeccionar la porta en qüestió--.

En comprovar que el forrellat de la porta de l'àtic estava forçat i que hi havia eines amagades en el replà de l'edifici --una clau anglesa, unes alicates i dos tornavisos--, els Mossos van detenir els cinc homes, de nacionalitats espanyola, hondurenya i colombiana. Els detinguts, tres dels quals tenien antecedents, van quedar en llibertat amb càrrecs després de passar pel jutjat d'instrucció de guàrdia a Girona.