Obertes les inscripcions per un àpat o una nit d'hotel al Girona 10

El 14 de gener se sortejaran les 1.600 habitacions i els 1.300 menús | El 23, 24 i 25 de gener tindrà lloc la quarta edició del Girona 10

Redacció
09 de gener del 2015
Actualitzat el 12 de gener a les 10:39h
Més d'11.000 persones s'inscriuen al sorteig a les primeres 24 hores
Més d'11.000 persones s'inscriuen al sorteig a les primeres 24 hores | Andreu Oliveras

Més d'11.000 persones s'inscriuen al sorteig a les primeres 24 hores. Foto: Andreu Oliveras


En paraules de l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, els dies 23, 24 i 25 de gener serà un cap de setmana "veritablement 10" a la ciutat. Amb només quatre edicions, el Girona10 s'ha convertit en una cita ineludible dins del calendari d’activitats anual a Girona i a Catalunya, asseguren els organitzadors.

Aquest any, des de l'Associació d'Hostaleria de Girona han volgut fer un pas més que en les tres edicions anteriors i convertiran la ciutat, durant tres dies, en un aparador dels esdeveniments més rellevants que hi tenen lloc durant l’any. "Es tracta d'un gran esdeveniment turístic, cultural i social. El calendari anual d'activitats a Catalunya comença amb el Girona10", subratlla Puigdemont, que creu que l'esdeveniment és un èxit gràcies a la suma de "l’aposta per la innovació, un model de ciutat amb unes polítiques concretes, la implicació de l’Administració i el compromís del sector".

Durant tres dies es podran veure des d'actuacions musicals a la plaça del Lleó, mappings a la façana de l’Ajuntament o activitats lúdiques, com a tastets de les propostes incloses dins la marca Girona, Ciutat de Festivals, fins a exposicions de cotxes de ral·li, tallers de cuina i activitats esportives diverses, passant per un projecte floral de Girona, Temps de Flors als Banys Àrabs o un avanç de la Setmana de la Moda, amb una desfilada a la plaça de Francesc Calvet i Rubalcaba. "Aquest any hem volgut fer un pas més i donar un valor afegit al que significa el Girona10", explica el president de l’Associació d’Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona (AHTRG), Josep Carreras.

14 de gener: sorteig d'habitacions i menús

Fins al dia 14 de gener, totes aquelles persones interessades a aconseguir una nit d’hotel o un menú de restaurant a 10 euros poden inscriure’s a través del web del Girona10, on es pot trobar també més informació sobre l’esdeveniment. El sorteig de les més de 1.600 places hoteleres i els 1.300 menús es farà el 14 de gener en directe a través del programa Els Matins de TV3.